Tager du selvstændigt initiativ, trives du med HR og juridiske opgaver og arbejder du struktureret? Så er du måske vores nye kollega i HR & Legal i R&D.

 

R&D har et stærkt fokus på vind industrien. Du vil blive involveret i vores konsulentforretning Technology & Solutions og i vores projektforretning Test Systems. Vi arbejder målrettet på at hjælpe vores kunder med at gennemføre deres idéer og planer og har i dag godt 200 medarbejdere i Danmark, Tyskland og Tjekkiet.

 

R&D er et rådgivende og udførende ingeniørhus, der primært beskæftiger sig inden for vind industrien, med at udvikle og validere teknologier. Vi søger en koordinator til HR & Legal med ansvar for HR, udarbejdelse af kontrakter, rekruttering og ansættelser. Foruden HR har vil der også være en række opgaver inden for generel juridisk assistance vedrørende kontrakter med kunder og leverandører og compliance krav fra vores amerikanske børsnoterede moderselskab.

R&D Office Hinnerup

Vores forventninger

Vi forventer, at du kan håndtere forskellige opgaver samtidigt, og bevare roen i travle perioder. At du kan kommunikere og samarbejde på tværs af hele organisationen. Du er en pragmatisk person, der finder en løsning på problemerne og indgår kompromiser, hvor det er nødvendigt. Det er også vigtigt, at du tror på dine egne evner, og at du formår at holde dig til aftalte processer og procedurer. Din baggrund er formentlig cand.merc.jur eller tilsvarende og du har gerne 3-5 års erfaring fra en lignende stilling.

 

Dit arbejdssted vil være vores hovedkontor i Hinnerup, hvor du vil arbejde tæt med de øvrige medarbejdere i Shared Service. Stillingen er på 37 timer om ugen.

 

  • Du er præcis og grundig, har sans for detaljen og har lyst og evne til at overskue og beherske et fagområde med mange detaljer
  • Du tænker proaktivt og optimerer gerne løbende dine egne arbejdsopgaver og -processer
  • Du er god til at lytte og kommunikere med andre mennesker

Du har lyst til at indgå i et godt kollegialt fællesskab, hvor vi gør hinanden bedre

Hav det sjovt med dine kolleger

Sociale sammenkomster og spil; hyg dig med dine kolleger.

Fleksible arbejdstider

Tiden er kostbar. Få den til at tælle. Morgenmenneske eller ej, dette job er noget for dig.

Balance mellem arbejdsliv og privatliv

Afsæt tid til din familie, dine venner og dine personlige bonsai-træprojekter

Gratis kaffe/te

Få dit koffeinfix, så du kan komme i gang og holde dig i gang.

Dine primære opgaver


Dit ansvar vil primært bestå i at løse opgaver indenfor personalejura, rekruttering og juridisk assistance og Du vil ligeledes skulle bidrage til udvikling og optimering af HR & Legal området.

Du vil blive en del af Shared Services. Teamet består af 14 medarbejdere. Du vil referere til R&D’s finansdirektør

Bliv en del af vores team

Send din ansøgning via vores websted www.rdas.com, og vi vil gennemgå ansøgningerne løbende.

Ikke det, du søgte?

Se vores andre ledige stillinger.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Emil Kåre Wolff Jensen på +45 60 43 44 22 eller ekw@rdas.dk.

Contact person
R&D Contact Emil
Emil Jensen
Finance Director
Send us a message