Hvem er R&D Engineering?
Tak for din interesse i vores nyhedsbrev og whitepapers. Ved din tilmelding accepterer du nuværende vilkår for vores behandling af dine personoplysninger. Du accepterer også at modtage nyhedsbreve, whitepapers og information om arrangementer fra os: 

R&D Engineering A/S
Sigma 3
DK-8382 Hinnerup

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, whitepapers eller arrangementer, accepterer du at vi kan kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud. Vi behandler din e-mailadresse og oplysninger hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os. 

Vores nyhedsbreve indeholder nyheder omkring trends og adfærd inden for ingeniørarbejde, relevante industrier, cases, samt information og arrangementer fra virksomheden. Vores whitepapers indeholder information om et udvalgt emne og når du tilmelder dig en af vores whitepapers, accepterer du også at modtage vores nyhedsbrev. Vi sender kun nyhedsbreve til dig, når vi har noget nyt og relevant indhold. 
Når du tilmelder dig et arrangement, vil du kun modtage information relateret til arrangementet og du vil ikke blive tilmeldt vores nyhedsbrev. 

Du kan altid trække dit samtykke tilbage og framelde dig vores nyhedsbrev. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på mail@rdas.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud. 

 

Personoplysninger og hvad vi bruger dem til 
Persondata er oplysninger som enten direkte eller indirekte kan associeres med en person. Eksempler på persondata er navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse og IP adresser. 

Retsgrundlaget for vores indsamling, opbevaring og behandling af dine personoplysninger følger af dit samtykke, jf. persondataforordningens artikel 6, stk.1, litra b og litra f.

Når du tilmelder dig R&D Engineerings nyhedsbrev, whitepapers eller arrangementer, har du oplyst os om følgende: 

  • Navn /virksomhedsnavn
  • E-mail adresse  

Vi anvender disse oplysninger til at kunne udsende nyhedsbrevet til dig og gøre indholdet personligt. 

Oplysninger om din brug af nyhedsbrevene - herunder om nyhedsbrevene åbnes, i hvor lang tid de er åbne og om der klikkes på links - opsamles af vores it-system i anonymiseret form. Oplysningerne bruger vi til at forbedre vores service, så vi i endnu højere grad kan målrette og tilpasse indholdet i nyhedsbrevene. 

 

Indsamling af dine oplysninger
Vi indsamler information ved lovlige metoder og med din viden og samtykke. Vi oplyser dig også om hvorfor vi indsamler data og hvordan vi bruger det. Du kan altid modsige eller forespørge informationen.

 

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?
Dine personoplysninger opbevares indtil du framelder dig nyhedsbrevet. Ved frameldelse slettes oplysningerne hos os og databehandler. 

 

Ændring af dit samtykke
Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige. Du kan altid ændre eller trække dit samtykke om behandling af dine personoplysninger tilbage. Det kan du gøre ved at klikke på linket i bunden af hver e-mail vi sender eller ved at informere os om at du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbreve og tilbud, ved at sende os en e-mail på mail@rdas.dk.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse. Vi vil ændre eller slette dine personoplysninger inden for en rimelig tidsramme. 

 

Datasikkerhed
Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen. 

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål de er indsamlet til, og vil blive slettet når dette formål er opfyldt og ikke længere relevant. 

 

Videregivelse af dine oplysninger
Vi benytter os af ActiveCampaign som platform til at udsende nyhedsbreve. ActiveCampaign kan derfor anses som databehandler, imens R&D Engineering er dataansvarlig. Læs mere om overførselsgrundlag under næste punkt. 

 

Overførsel af oplysninger til 3. parter
Vi deler eller sælger ikke dine oplysninger til 3. parter, men vi kan dele sammenfattede og anonymiserede versioner af denne information. Dine data overføres til databehandlere i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve. Da vi benytter ActiveCampaign, som er placeret i USA, som platform til at udsende nyhedsbreve, overføres dine oplysninger dermed til et land uden for EU / EØS. ActiveCampaign er medlem af Privacy Shield-ordningen, og det danner derfor overførselsgrundlaget for vores overførsel af dine personoplysninger til ActiveCampaign. 

Læs mere her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnH6AAK eller læs ActiveCampaigns privatlivspolitik her: https://www.activecampaign.com/legal/privacy-policy.

 

Dine rettigheder
Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig m.v.

Du har ret til at få urigtige oplysninger, vi har om dig, slettet, jfr. persondataforordningens artikel 16.

Du har ret til at få slettet dine oplysninger hos os og vores databehandler (såfremt vi har udvekslet oplysningerne med en sådan) jfr. Persondataforordningens artikel 17. Denne ret kan du udøve ved at afmelde dig nyhedsbrevet, og vi sørger for at underrette vores databehandler (såfremt vi har udvekslet oplysningerne med en sådan) om, at oplysningerne skal slettes.

Du har ret til at få begrænset vores behandling af oplysninger om dig jfr. persondataforordningens artikel 18.

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger jfr. persondataforordningens artikel 21. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring. 

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder efter databeskyttelsesforordningen, skal du rette henvendelse til R&D Engineering. Du kan se vores kontaktoplysninger ovenfor. 

Du har ret til at klage til Datatilsynet over vores behandling af personoplysninger. Se www.datatilsynet.dk

 

Ændringer i privatlivspolitik
Vi kan opdatere denne politik fra tid til anden ved at offentliggøre en ny version på vores hjemmeside. Du bør af og til tjekke denne side for at sikre, at du er tilfreds med eventuelle ændringer af denne politik.